KUNDEERFARINGER

“Hans Emil veit kva han driv med. Eg har fått stor framgang både i styrke og muskelvekst, tilrettelegg trenings programmet slik du ynskjer, fått gode råd rundt kosthold, mestring av negativ tankemønster og trening med vondter. I tillegg er han ein kjernekar😊. Storfornøyd! “

– Håkon Nordtveit

“Jeg tok kontakt med Hans Emil angående oppfølging fordi jeg ønsket å ta treningen til et nytt nivå og hadde insett at det å styre sin egen trening i de fleste tilfeller er en dårlig ide uansett hvor mye kunnskap man sitter på. Med Hans Emil har jeg fått tett oppfølging og føler meg helt trygg på å overlate alle beslutninger knyttet til trening og kosthold til han. Det tror jeg ikke jeg kunne sagt om mange. Jeg har lenge vært plaget med skader/vondter, men løfter nå mer i markløft og knebøy enn noen gang, med et kne som også er bedre enn noen gang, det er morsomt!”

– Snorre Berge

“Hans Emil er en coach som har ekstremt mye kunnskap. Hver gang det er noe jeg har lurt på har han forklart det på en enkel måte og brukt oppdaterte studier. Hans Emil er veldig nøye på teknikk og passer på at du løfter både effektivt og risikofritt. Han er en som forstår at man har et liv utenfor gymmen og klarer å legge opp programmer som passer til livsstilen din og som gir deg god progresjon.”

– Markus Gran


“Hans Emil er godt utdannet og kunnskapsrik både innen trening og kosthold, og opptatt av å viderutdanne seg og holde seg oppdatert. Dette gjør ham til en svært motiverende, kunnskapsrik og dyktig trener som har hjulpet meg både til å nå mål og få mer kunnskap på disse områdene selv. Han legger opp treningen individuelt etter mine mål og mine forutsetninger, og varierer treningen etter utvikling og dagsform. I tillegg har han både godt humør og humor. Jeg har utviklet meg enormt etter timene med ham, både fysisk og mentalt.”

– Linda Iversen

“Hans Emil er ein person som alltid gir 110%. Han er også svært kunnskapsrik og brukar denne kunnskapen til å hjelpe deg med å nå dine mål. Det eg synes gjer Hans Emil til ein svært dyktig personleg trenar er at han alltid er på jakt etter ny kunnskap. Han set seg ikkje til rette med eit forskingsresultat dersom noko anna seinare motsei det. Ein annan svært god eigenskap ved Hans Emil er at han er veldig oppteken av korleis han på best mogleg måte kan skreddarsy den personlege treninga til deg som person. I tillegg er han ein hyggelege kar som er lett å like.”

​- Håkon Hunnes Hanssen

“Online coaching er et ypperlig alternativ til vanlig PT; ikke bare koster det en brøkdel av det man ellers måtte betalt, man får også vel så god oppfølging– om bare på en litt annen måte. Det man ikke har av kommunikasjon ansikt til ansikt under treningsøkta tar man enkelt igjen med god forklaring, oppfølging gjennom chat og skype-møter, samt detaljert analyse av video av øvelsene. 
Hans Emils evne til å implementere forskningsbasert kunnskap i svært gjennomførbare program, kombinert med å være nøye, empatisk og høyst profesjonell, gjør han til en coach jeg trygt kan anbefale.”

​- Roger Marcussen


Hans Emil er motiverende, utfordrende, streng og faglig dyktig. I tillegg er han en utrolig hyggelig, morsom og omsorgsfull person. Hans Emil får meg til å yte mer og får meg til å gjøre øvelser jeg aldri trodde jeg ville mestre. Hans personlige egenskaper kombinert med faglig styrke, gjør Hans Emil perfekt som PT.

– Ingunn Hoel


“Kunnskapsrik personlig trener som utvikler seg selv hele tiden – noe kunder vil dra nytte av!”

– Fredrik Tonstad Vårvik,  http://www.fredfitology.com/​

Hans Emil er kunnskapsrik, motiverende og lett å snakke med. En fantastisk personlig trener som stiller opp og svarer deg på alt du skulle ha av spørsmål. I et hav av personlige trenere og informasjon om trening og kosthold stiller Hans Emil på et høyt nivå og personlig er jeg veldig fornøyd med hjelpen og alt han har lært meg! I tillegg til at han er svært dyktig i jobben han gjør, så har han også et godt humør og bra humor som smitter over på deg om du har hatt en dårlig treningsøkt en dag. 10/10!

– Hanne Elisabeth Grytten Lien

Hans Emil er en dyktig pt med imponerende kunnskaper  innenfor kropp, helse, trening og kosthold. Han tilpasser  treningen på en måte som gjør at det er gøy å trene, man føler mestring og man får motivasjon til å fortsette å trene.  Hans Emil er en dyktig pedagog og er alltid 100% fokusert, dette gir maks utbytte.  I tillegg er Hans Emil en morsom, tillitsvekkende og empatisk person . Jeg er svært fornøyd med PT Thunem og kommer til å fortsette å trene med han.

– Christina E Ostnes


«Hans er en fantastisk dedikert trener som har det du trenger for å ta treningen til det neste nivået.
Kunnskapen hans kjenner få grenser, og villigheten til å holde seg oppdatert på forskning og alltid utvide sin horisont, gjør han til en uvurderlig ressurs for de som ønsker bedre helse. Kunnskapen gjør også at han er perfekt til å avkrefte forskjellige myter om trening og om kosttilskudd.
Du kan dra stor nytte av han både som nybegynner og som mer erfaren atlet og er absolutt verdt prisen.
Hans Emil er ellers en veldig hyggelig person som er usedvanlig lett å prate med og har god humor.»

– Arnt Åge Jørgensen

Thunem er en meget oppdatert PT med kvalitet, det er enda ingenting jeg ikke har fått svar på. Både kosthold og styrkeprogrammet har hele tiden vert justerbart og oppdatert etter hvordan livet mitt utspiller seg. Thunem er super rask på svar og tilbakemeldinger, og alltid on-point! Så skal det legges til at Hans Emil er en veldig fin fyr som jeg er blitt glad i.

Valuta for pengene!

  • – Silje Myhre Faret

Skroll til toppen